Έμεινε στα προβλήματά της η Παναχαϊκή - Ήττα από τη Δόξα στην Αγυιά

Δευτέρα, Φεβρουάριος 10, 2020 - 6:06μμ

Μία ακόμα ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή, που παλεύει ουσιαστικά για να βγάλει τη χρονιά. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Δόξα Δράμας στην Αγυιά, για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και έμειναν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς προπονητή στον πάγκο τους, με τον γυμναστή Αιμίλιο Βελή να δίνει οδηγίες, οι Πατρινοί μοιάζουν με ακυβέρνητο καράβι που ποντάρει στα… κύματα για να μην βρει στα βράχια.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων δεν μπορούσε να μην επηρεάσει και το αγωνιστικό τμήμα, με τις προπονήσεις να γίνονται υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19 Ντίνου Σπυρόπουλου και την ομάδα να κατευθύνει στο γήπεδο ο γυμναστής.

Με την ομάδα να έχει καθαρίσει με τα σημερινά δεδομένα την παραμονή, το αγωνιστικό λίγη αξία έχει, με την αγωνία να μεταφέρεται στο αν θα καταβληθούν τα απαραίτητα ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα.

Φτωχό σε φάσεις το παιχνίδι, με τους «κοκκινόμαυρους» να μην μπορούν να απειλήσουν εκτός του τελευταίου δεκαλέπτου που είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν και την Δόξα να δημιουργεί λίγες αλλά επικίνδυνες στιγμές μπροστά στην εστία του Ατανάσκοβιτς και σκοράροντας σε μία από αυτές να φεύγει με το «διπλό» από την Πάτρα.

Για την Παναχαϊκή ακολουθεί η έξοδος στη Λειβαδιά την άλλη Δευτέρα, όπου μεταξύ άλλων θα πρέπει να έχει βρει και προπονητή με δίπλωμα UEFA Pro ώστε να μην τιμωρηθεί.

Υπό σκοτάδι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, καθώς στην Αγυιά άνοιξαν μόνο οι προβολείς της Σκεπαστής και ευτυχώς που δεν υπήρξε διακοπή ώστε να μην μπορεί να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Πάνος (Ηπείρου)

Κάρτες: 34’ Σιατραβάνης, 50’ Ανάκογλου / 11’ Σιώπης, 19’ Κουκόλης, 44’ Μαρκοπουλιώτης, 69’ Πλέγας, 88’ Αποστολίδης

Γκολ: - / 59’ Κρητικός

Παναχαϊκή (Σπυρόπουλος): Ατανάκοβιτς, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Πατάπης, Ιντζόγλου (64’ Φροξυλιάς), Τσελεπίδης, Ανάκογλου, Παπατόλιος (84’ Μουστακόπουλος), Μυτίδης, Μαυριάς (71’ Κυνηγόπουλος), Σιατραβάνης.

Δόξα Δράμας (Βασιλάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Πλέγας (80’ Παρασκευάς), Παπαργυρίου, Λίτσκας (70’ Αναστασίου), Κρητικός, Ρόβας, Πινδώνης, Μαρκοπουλιώτης (46’ Αποστολίδης).

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech