Έμειναν στο "μηδέν" Πλατανιάς και ΟΦΗ

Δευτέρα, Μάιος 20, 2019 - 9:01πμ

Πλατανιάς και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ, για μία θέση στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τελικό αποτέλεσμα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/05, 19:00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Τα είχε… όλα εκτός από ένα γκολ το σημερινό πρώτο μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ στα Περιβόλια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, έχοντας πάντως αμφότερες από ένα δοκάρι!

Οι μεν γηπεδούχοι σε φάση με… τριπλή ευκαιρία στο 70ο λεπτό και τον Καραγκούνη να μην νικάει τον Σωτηρίου, οι δε Ηρακλειώτες στο 84’ με την κεφαλιά Παπάζογλου, ο οποίος είδε οκτώ λεπτά νωρίτερα τον Σάαντο να διώχνει πάνω στη γραμμή την προβολή του...

Πλατανιάς: Γκοτ, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης (90’+2’ Πουρζιτίδης), Ουές, Παπανικολάου, Μποσέτι, Σαάντο, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σασί.

Υποστήριξη: SilkTech