Ελευθερόπουλος: «Θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Δευτέρα, Ιούνιος 29, 2020 - 9:02πμ

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου προπονητικού κέντρου των «κοκκινόμαυρων» στην Οβρυά. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε το στίγμα του για μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, από τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Παναχαϊκή, είναι βαριά κληρονομιά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχει σημασία η κατηγορία που αγωνίζονται, αλλά το μέγεθος τους. Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον πρόεδρο συνάντησα ένα φιλόδοξο άνθρωπο. Με το Nίκο (σ.σ. Λουμαπρδέα) έχουμε ταύτιση απόψεων και κίνητρο να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει.

Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό. Στα τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θέλουν να νικήσουν αλλά λίγοι είναι αποφασισμένοι να μοχθήσουν για τη νίκη. Εμείς θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη.

Μίλησα και με τον πρόεδρο όταν ανέβηκε στην Αθήνα και όλα τελείωσαν από το πρώτο ραντεβού. Πρώτα πρέπει να δούμε τι έχουμε σπίτι μας. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, πιστεύω πως το πραγματικό μεταγραφικό παζάρι θα το έχουμε μετά τις 15 Ιουλίου όταν θα τελειώσουν και τα πλει-άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. Ο αριθμός του ρόστερ δεν θα ήθελα να είναι πάνω από 25 παίκτες. Έχουμε κάνει προτάσεις σε αυτούς που θέλουμε και περιμένουμε, αλλά έχουμε plan b για όλα τις περιπτώσεις όμως θα χρειαστεί υπομονή, δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε.

Έμενα η άποψη μου είναι να μην γίνουν δύο όμιλοι και να γίνει ένας όμιλος στη Σούπερ Λιγκ 2, γιατί θα υπάρξει υποβάθμιση του πρωταθλήματος. Το έχω ζήσει και δεν είναι ωραίο. Θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει όλη η Ελλάδα και να την χαίρεται».

Υποστήριξη: SilkTech