Ελευθερόπουλος: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη» - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 24, 2020 - 11:02πμ

Σαν μία ακόμα προπόνηση είδε το φιλικό με την Αχαϊκή η Παναχαϊκή και σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του από το Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας:

«Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα σήμερα για μας. Κάναμε διπλή προπόνηση χθες, όπως συνηθίζουμε την Τρίτη και σήμερα θέλαμε να πάρουν όλα τα παιδιά συγκεκριμένες εντάσεις, οπότε τις πήραμε, δεν χτύπησε κανένας και είμαστε μία χαρά. Είμαστε καλά γι’ αυτή την εβδομάδα».

Για Ζοάο και Πλιάτσικα: «Θέλαμε να πάρουμε την κορύφωση μέσα από αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι δεν χτυπήσαμε, πήραμε τα τρεξίματα που θέλαμε και προχωράμε»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Μετά και τα κανονικά φιλικά που κάνουμε, το είπαμε, η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη. Αλίμονο, αυτός είναι ο σκοπός μας!».

Για τα φιλικά: «Θέλουμε κι άλλα φιλικά. Τώρα θα παίξουμε με τον Θεσπρωτό, το Σάββατο και το άλλο Σάββατο κατά 99% θα παίξουμε με τον Λεβαδειακό, που κι αυτός είναι μια αξιόλογη ομάδα, μαζί με τον Ιωνικό θα είναι στους άμεσους ανταγωνιστές μας. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο Νίκος ο Λουμπαρδέας, για να κλείσουμε άλλα δύο φιλικά οπωσδήποτε».

Για την κλήρωση: «Τόσα χρόνια αυτό που έχω καταλάβει στις κληρώσεις είναι ότι όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Οπότε εμείς να είμαστε καλά, αυτό μ’ ενδιαφέρει. Δεν έχω καμία προτίμηση».

Υποστήριξη: SilkTech