Ελευθεριάδης: "Η δράση φέρνει αντίδραση"

Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018 - 11:08μμ

O Προμηθέας ηττήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια στο μεταξύ τους ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Γιάννη Ελευθεριάδη να κοουτσάρει την πατρινή ομάδα μετά την αποβολή του Μάκη Γιατρά. Ο Πατρινός προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στην Βίρτους Μπολόνια για τη νίκη της και προσωπικά στον κόουτς Σακριπάντι.

Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια επιθετική ομάδα, με πολλούς καλούς περιφερειακούς και ψηλούς.

Στο 5 εναντίον 5 παιχνίδι, μας ανάγκασαν σε πολλά λάθη. Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε χωρίς τους τραυματίες Κασελάκη και Κατσίβελη και με τον Έλλις να μην είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Παίξαμε με κοντή ομάδα, με τον Σαλούστρο πολλές φορές σαν 4άρι, με τα παιδιά να τα δίνουν όλα. Αυτός είναι ο Προμηθέας. Ο αντίπαλος έπαιξε με 100% συγκέντρωση. Προχωράμε σε έναν δύσκολο δρόμο και μέχρι τώρα η πορεία μας είναι 100% επιτυχημένη, κάτι που αποτυπώνεται από το χειροκρότημα των φιλάθλων και από το γεμάτο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον κόουτς (σ.σ. Γιατρά) και την αποβολή του, είχαμε μεν μια ατυχή στιγμή, όμως συμβαίνουν στην ζωή του μπάσκετ. Η δράση φέρνει αντίδραση. Τέλος, για τον Κατσίβελη έχουμε μια πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του, όμως θα μας πει ακριβέστερα το ιατρικό επιτελείο. Ο Κασελάκης αναμένεται πάλι μαζί μας μετά το «παράθυρο» του Μουντομπάσκετ στο παιχνίδι στη Λήμνο».

Υποστήριξη: SilkTech