Έλαμψε ο Πέλοπας στη γιορτή του ΣΕΓΑΣ (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Φεβρουάριος 26, 2022 - 11:58πμ
Ο Σωτήρης Μπιλιανός με τη Σοφία Σακοράφα

Μια βραδιά λαμπερή με πρόσωπα χαρούμενα, φωτεινά χαμογελαστά. Μια βραδιά όπου η οικογένεια του στίβου αντάμωσε και πάλι μαζί για να θυμηθεί όλες τις όμορφες στιγμές που έγραψαν τη δική τους ιστορία τη χρονιά που πέρασε.

Μια βραδιά (25/2) όπου ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα στάδια του κόσμου το 2021 και μαζί τίμησε τους προπονητές τους και τα σωματεία τους. Αθλητές και αθλήτριες, που κόντρα στα προβλήματα που δημιούργησαν οι ιδιότυπες συνθήκες της πανδημίας, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το στόχο τους και μαζί να γεμίσουν περηφάνια την χώρα.

Μια βραδιά στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην οποία έδωσαν το παρών τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Ελίνα Τζένγκο, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Οδυσσέας Μπουζενίδης, η Ελένη Πόλακ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο Πέλοπας Πατρών που πρώτευσε στη συνολική βαθμολογία του πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος (επιτυχία που επανέλαβε και στη διοργάνωση του 2022!!).

Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος Πέλοπα, Σωτήρης Μπιλιανός, που δήλωσε: «Το βραβείο αυτό ανήκει στους αθλητές και τους προπονητές μας. Εμείς το παραλάβαμε και είμαστε ευγνώμονες για την τιμή που μας έκανε ο ΣΕΓΑΣ. Συνεχίζουμε... Τα καλύτερα έρχονται!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.
Συγχαρητήρια στον "Α.Ο. ΠΕΛΟΨ" για την βράβευση από τον ΣΕΓΑΣ ως πρωταθλήτρια ομάδα του 2021 (Παν. Πρωτ. Ανωμ. Δρόμου-Τρίκαλα).

ΑΛΛΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στα ειδικά βραβεία εκεί όπου δόθηκε και το βραβείο "Βασίλης Σεβαστής", στη μνήμη του πρωην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, όπως και ενός ακόμα εκλιπόντος Αχαιού παράγοντα, το βραβείο "Γιάννης Σταματόπουλος".

Τέλος βραβεύτηκε ο πατρινός προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος για τις επιτυχίες των αθλητριών του, με εξέχουσα την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – 8η θέση στα 20χλμ. Βάδην στους Ολυμπιακούς αγώνες.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech