Εκτός έδρας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ

Τρίτη, Μάρτιος 14, 2023 - 10:00μμ
Τι δήλωσε η αθλήτρια της ομάδας Ελένη Καλογιαννίδου

Για τους αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών για τις θέσεις 5 έως 7, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ θα δώσει στο τέλος της εβδομάδας διπλούς αγώνες στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 8:30 μ.μ. στο γήπεδο του Κερατσινίου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ την Κυριακή στις 2:20 μ.μ. στο γήπεδο του Καματερού θα αγωνιστεί με την ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.
Η αθλήτρια της ομάδας Ελένη Καλογιαννίδου δηλώνει για τους αγώνες: "Έχουμε να δώσουμε δύο αγώνες χωρίς άγχος και πίεση για την έκβαση του κάθε αγώνα ξεχωριστά. Οι αγώνες που δίνουμε είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και οι προπονήτριες μας προτιμούν και μας δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για απόκτηση εμπειριών που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον".
Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δια του τύπου τόσο την Δ.Ε.Π./Ο.Χ.Ε. όσο και τις ομάδες του Ολυμπιακού Κερατσινίου και του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων που έκαναν δεκτό το αίτημα μας, ώστε η ομάδα μας να δώσει τους διπλούς αγώνες στην Αθήνα.

Υποστήριξη: SilkTech