Εκτός έδρας δοκιμασία (17:00) για την επιστροφή στις νίκες ο Απόλλωνας

Σάββατο, Φεβρουάριος 8, 2020 - 12:52μμ

Σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της χρονιάς στην Α2 Εθνική μπάσκετ των ανδρών δίνει ο Απόλλων Πατρών. Οι «μελανόλευκοι» μετά από σερί τριών ηττών φιλοξενούνται (17:00, live στο sportin.gr) από τον Αμύντα για την 18η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας.

Μετά από τρία διαδοχικά «θρίλερ» που κρίθηκαν στο φινάλε, με τρεις παρατάσεις και μία επική ανατροπή εις βάρος του, ο Απόλλωνας που έχει 10 νίκες και 7 ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα απέκτησε δύο συγκάτοικους από την 3η μέχρι την 5η θέση των πλέι οφ.

Το συγκρότημα του Κώστα Δελέγκου, που ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο την άμεση παραμονή και την αποφυγή των πλέι άουτ, βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο του αλλά θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ειδικά απέναντι σε ομάδες που είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Απόλλωνας είχε πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Περιβόλα, με 70-67 επί του Αμύντα, ο οποίος βρίσκεται στην 14η θέση σε ισοβαθμία με τον Τρίτων στην προτελευταία θέση, στο όριο των πλέι άουτ και θα εμφανιστεί με το μαχαίρι… στα δόντια.

 

Υποστήριξη: SilkTech