Έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Απόλλωνα

Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018 - 8:04μμ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αναλυτικά:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» Ευαγγελία Λαππα - Νιαρου μετά τις παραιτήσεις της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, συγκαλεί την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου με τα εξής θέματα:

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Εκλογές για ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και για ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο του συλλόγου (Αριστοτέλους 11) στις 21/10/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 14.00 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 22/10/2018 Δευτέρα ημέρα και ώρα 18:00 επίσης στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για όλες τις θέσεις Δ/σης του Συλλόγου θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 16/10/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 μ.μ. στην Γραμματεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 11), Πάτρα, με αίτηση προς το Δ.Σ.

Η Αντιπρόεδρος

Ευαγγελία. Λαππα - Νιαρου"

Υποστήριξη: SilkTech