Εκσυγχρονίζονται τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου

Δευτέρα, Δεκέμβριος 6, 2021 - 12:05μμ
Εκσυγχρόνιση δημοτικών γηπέδων

Μετά τα έργα ανακατασκευής με συνθετικό χλοοτάπητα του εγκαταλελειμμένου και κατεστραμμένου γηπέδου ποδοσφαίρου Ροϊτίκων και της αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Σαραβαλίου «Κώστας Ζάρας ύψους 550 χιλ. ευρώ , που εξελίσσονται (το δεύτερο με καθυστέρηση πάντως), άλλα 2,5 εκ. ευρώ θα πέσουν για τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή (3/12) συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου :


• Η έγκριση του (2ου) πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (Β ́Φαση) και Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου: «Έργα Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων» που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του φωτισμού και των αποδυτηρίων των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου Ρίου, Πετρωτού, Ζαρουχλεΐκων, Βραχνεΐκων, Άνω Καστριτσίου, Ψαθοπύργου και του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Ροϊτίκων.

• Η έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα Ζαρουχλεΐκων, Βραχνεΐκων και Ρίου» Επίσης στην ίδια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής συζητήθηκε η έγκριση του 2ου
Πρακτικού Κατακύρωσης του έργου «Μετατροπή των Σταφιδαποθηκών ΑΣΟ σε Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο»

«ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» και η Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού στον προσωρινό μειοδότη. Όπως είναι ήδη γνωστό στις Σταφιδαποθήκες του ΑΣΟ θα αναπτυχθούν Κέντρα Πινγκ Πονγκ, Μαχητικών Αθλημάτων, Γυμναστικής και Τοξοβολίας καθώς και αίθουσες Σκάκι – Στρατέγκο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech