Εκπομπή μαγειρικής ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Παρασκευή, Ιούνιος 19, 2020 - 5:53μμ

Τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και στην κουζίνα κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι άνθρωποι του Netflix, του BBC και του εξαιρετικά δημιουργικού Studio 99 (που ειδικεύεται σε σειρές και ντοκιμαντέρ) ετοιμάζουν ένα food show με κεντρικό πρόσωπο τον Βρετανό σταρ.

Η πρώτη προσέγγιση στον Becks για το εν λόγω project είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία ενός εναλλακτικού μαγειρικού format, που θα είναι χρηστικό, cool και διασκεδαστικό. Οι φήμες και τα tabloids μάλιστα αναφέρουν ότι μπροστά από τις κάμερες ο Beckham θα έχει συμπαρουσιάστρια την 8χρονη κόρη του Harper, δίχως να αποκλείεται να εμπλακεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας (μάλλον θα είναι η Victoria).

Υπενθυμίζουμε πως ο Beckham διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τους διασημότερους και ικανότερους Άγγλους σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι αρκετά ικανός εντός της κουζίνας.

Ο Spice… Boy απολαμβάνει αυτή την περίοδο την εξοχή στα Cotswolds, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι ρουστίκ φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram.

Υποστήριξη: SilkTech