Eκνευρισμένος ο Σκότι Πίπεν με τον Μάικλ Τζόρνταν

Παρασκευή, Μάιος 22, 2020 - 12:01μμ

Το "The Last Dance" φαίνεται ότι άφησε αρκετές ανοιχτές πληγές σε κάποιους.

Ένας από αυτούς είναι το alter ego του Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν, ο οποίος φέρεται να είναι ενοχλημένος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Πίπεν είναι εκνευρισμένος επειδή ο Τζόρνταν τον αποκάλεσε "εγωιστή" στα πρώτα επεισόδια λόγω της επιλογής του να πιέσει την διοίκηση των Μπουλς να του δώσει νέο συμβόλαιο με το να καθυστερήσει το χειρουργείο του στο πόδι την σεζόν 1997/98.
Παράλληλα, ο "Ινδιάνος" πειράχθηκε επειδή ο Τζόρνταν έδειξε να μην σέβεται το γεγονός ότι στο Game 7 των τελικών της Ανατολής του 1990 κόντρα στους Πίστονς τέθηκε κάποια στιγμή εκτός αγώνα λόγω ημικρανιών.
Σύμφωνα με το ESPN, ο Πίπεν έχει στεναχωρηθεί επειδή μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο το ντοκιμαντέρ δείχνει να εστιάζει πολλές φορές στις άσχημες στιγμές του (όπως η άρνησή του να περάσει στο παρκέ για την τελευταία φάση του Game 3 κόντρα στους Νικς στα playoffs του 1994 επειδή το τελευταίο σουτ σχεδιάστηκε για τον Κούκοτς) και όχι σε αυτά που πρόσφερε. Το ντοκιμαντέρ δείχνει να παίρνει μία άλλη στροφή στο τελευταίο επεισόδιο, όταν αναφέρεται ότι στο Game 6 των τελικών με τους Τζαζ ο Πίπεν έπαιζε με τεράστιο πρόβλημα στη μέση και θυσιάστηκε για την ομάδα, ωστόσο κατά τον Πίπεν η ζημιά στην υστεροφημία του είχε ήδη γίνει.
Η είδηση ότι ο Πίπεν πειράχθηκε - και κατά πολλούς αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ - έρχεται να προστεθεί στις ατάκες του Χόρας Γκραντ ότι ο Τζόρνταν ήταν "καρφί". Αρκετοί αναφέρουν ότι σε γενικές γραμμές το ντοκιμαντέρ απλώς αναδεικνύει τον Τζόρνταν, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλοί που αναφέρουν ότι το "The Last Dance" εστιάζει και στην σκοτεινή πλευρά του MJ. Όπως και να έχει, σίγουρα δεν έμεινε αδιάφορο. 
Υποστήριξη: SilkTech