Είναι δίδυμοι στη ζωή και στη μπάλα

Πέμπτη, Μάρτιος 18, 2021 - 9:00πμ

Δεν συνηθίζεται να παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα δύο δίδυμοι αδελφοί. Συμβαίνει φέτος στον Ωλενιακό με τη φανέλα του οποίου αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Σταθόπουλοι.

Η είδηση είναι πως παίζουν μαζί, στην ίδια ομάδα, από τότε που ξεκίνησαν μπάλα!

Γεννήθηκαν στις 24 Οκτώβρη του 2003 στην Κρήνη και από πολύ μικροί, μαθητές Δημοτικού, γράφτηκαν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Παμπατραϊκού. Ακολούθησε κοινή πορεία στις ακαδημίες της Παναχαϊκής, στης Θύελλας και από εκεί στον Ωλενιακό.
Βασικά στελέχη της ομάδας ήδη από πέρυσι διακρίνονται ιδιαίτερα,

Ο Αλέξανδρος παίζε στη μεσαία γραμμή, αριστερό και δεξί χαφ, ενώ ο Γιώργος στην αριστερή πτέρυγα.

Και οι δύο έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο, ο Αλέξανδρος θέλει να γίνει επαγγελματίας, ενώ ο Γιώργος δηλώνει πως θα το «πάει μέχρι τέλους». και οι δύο είναι μαθητές της Γ' τάξης στο 12ο Λύκειο της Πάτρας, με τον Αλέξανδρο να δηλώνει θαυμαστής του Ρονάλντο, ενώ ο Γιώργος δεν έχει κάποιον ποδοσφαιριστή ως ίνδαλμα.

Πέρυσι στο παιχνίδι του Ωλενιακού με τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων 4-0, πέτυχαν τρία γκολ και είναι η κορωνίδα -μέχρι στιγμής- των καλύτερων στιγμών στην καριέρα τους.
Ο Αλέξανδρος παραδέχεται την ταχύτητα του Γιώργου, ενώ ο Γιώργος εκτιμά τις αντοχές που έχει ο Αλέξανδρος μέσα στο παιχνίδι!

Και ο καλύτερος κριτής τους είναι ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος αδελφός τους, ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech