Έχασε και στα Περιβόλια και τώρα... τρέχει

Τετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 5:13μμ

Νέα ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα Αγγλικά γήπεδα, στα Περιβόλα. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 4-3 από τον Πλατανιά για την 28η αγωνιστική της Football League.

Έτσι η Παναχαϊκή έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στο φινάλε για να μην κινδυνέψει να μείνει εκτός Super League 2. Οι γηπεδούχοι από την άλλη που κυριάρχησαν πετυχαίνοντας 4 γκολ, «διαλύοντας» κάθε αμυντικό σύστημα του Τσιώλη, ενώ αγχώθηκαν μόνο στο φινάλκε και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της εντυπωσιακής αναμέτρησης

Η αναμέτρηση στα Περιβόλια είχε τα πάντα με 7 γκολ, 2 πέναλτι και πολύ ένταση, με την Παναχαϊκή στην ουσία να μην μπαίνει ποτέ στη διεκδίκηση του παιχνιδιού παρά την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια των δύο γρήγορων γκολ που δέχτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο και της πολύ κακής της αμυντικής λειτουργίας.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει τίποτα να κρατήσει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Παναχαϊκή να τα δίνει όλα για όλα πλέον στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στην Αγυιά, ώστε να μην χάσει το τρένο και της Super League 2.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας), βοηθοί: Φράγιος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: 46’ Ποζατζίδης, 62’ Κόρτσαμ / 46’ Μωραΐτης, 79’ Κολ, 83’ Πολίμος

Γκολ: 3’, 8’ Νίλι, 50’ Λουκίνας, 66’ Μπιανκόνι / 45’ Μωραΐτης, 77’ πεν., 92’ πεν. Ελευθεριάδης

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (68’ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι (80’ Μάτζκιτς), Κόρτσταμ (86’ Πουρτζιτίδης)

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος (78’ Ντάσιος), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (32’ Κολ), Κυνηγόπουλος (67’ Κόβασετς), Μωραΐτης.

Υποστήριξη: SilkTech