Έχασε το Ευρωπαϊκό μέσα από τα χέρια του ο Ολυμπιακός- Ψηλά η σημαία του Ελληνικού πόλο

Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019 - 8:31πμ

Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης απέδειξαν για ακόμη φορά τη δυναμική τους. Οι "ερυθρόλευκες" έφτασαν κοντά στη κατάκτηση του τίτλου αλλά "λύγισαν" με 13-11 από τη Σαμπαντέλ, ενώ η ομάδα του Λαιμού επικράτησε με 8-7 της Πάντοβα στο μικρό τελικό στην επιστροφή του στην ελίτ της Ευρώπης.

Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Αν και προηγήθηκε 11-8, περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη, ηττήθηκε 13-11 από τη Σαμπαντέλ στον τελικό του final-4 της Euroleague, με τη γηπεδούχο ισπανική ομάδα να κατακτά για πέμπτη φορά στην Ιστορία της το τρόπαιο. Η μεγάλη διαφορά στις αποβολές, αλλά και το χαμένο πέναλτι της Ελευθερίας Πλευρίτου με το σκορ στο 11-10, αποτέλεσαν τους καταλυτικούς παράγοντες που εμπόδισαν την ελληνική ομάδα να επαναλάβει το θρίαμβο του 2015 και ανέβει στον ευρωπαϊκό «θρόνο».

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 2-3, 5-2

Την τρίτη θέση της Eurolegaue γυναικών στην υδατοσφαίριση κατέλαβε η Βουλιαγμένη, μετά τη νίκη με 8-7 επί της Πάντοβα, στον «μικρό» τελικό του final-4, που φιλοξενείται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Στην πρώτη της εμφάνιση σε τελική φάση μετά από πέντε χρόνια, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με μία νίκη... παρηγοριάς και να αναστηλώσει κάπως το ηθικό της ενόψει των πλέι-οφ του εγχώριου πρωταθλήματος.

Υποστήριξη: SilkTech