Έγραψε ιστορία στην Πορτογαλία η Νάπολη Πατρών

Κυριακή, Μάιος 27, 2018 - 3:10μμ

Ιστορικές στιγμές ζει στο Ναζαρέ της Πορτογαλία η Νάπολη Πατρών. Οι Κυπελλούχος Ελλάδας στο beach soccer πέτυχε τις δύο πρώτες της νίκες σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στη δεύτερη συμμετοχή της στα προκριματικά του Euro Winners Cup η Νάπολη Πατρών είχε εξαιρετική παρουσία πετυχαίνοντας δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις και μία ήττα στο φινάλε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Viareggio.

Οι Πατρινοί μετά την περσινή πρώτη τους αναγνωριστική παρουσία τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρουσιάστηκαν φέτος πιο έμπειροι και δουλεμένοι, και με την προσθήκη των εξαιρετικών Ρώσων, Σεμένοφ και Πανίκιν κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φτάσουν μία ανάσα από την πρόκρισή τους στα τελικά.

Μετά την ήττα με 5-4 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ιταλίας, Viareggio, στην πρεμιέρα, η Νάπολη πήρε την πρώτη της ιστορική και μεγάλη νίκη με 5-2 επί του Γεωργιανού Κολλεγίου BSMA και στο φινάλε των προκριματικών ή αλλιώς «Nazare Cup» πήρε ακόμα μία σπουδαία νίκη, και μάλιστα με ανατροπή (2-1) επί της Πορτογαλικής Ρεκρεατίβο.

Τα αποτελέσματα των Πατρινών στον F όμιλο του «Nazare Cup»:

1η αγωνιστική

Βιαρέτζιο – Νάπολη 5-4

2η αγωνιστική

BSMA – Νάπολη 2-5

3η αγωνιστική

Νάπολη – Ρεκρεατίβο 2-1

Βαθμολογία

Viareggio  9

Νάπολη Πατρών  6

Recreativo  3

BSMA  0

Υποστήριξη: SilkTech