Έγινε ...καλοκαιρινό το γήπεδο της Παναχαϊκής!

Τετάρτη, Ιούνιος 24, 2020 - 7:00μμ
Δημιουργήθηκε νέα εγκατάσταση με άμμο διπλα στο βοηθητικό

Εγινε γνωστή η έναρξη λειτουργίας του Patras Beach House.

Πρόκειται για μια νέα υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που περιλαμβάνει 2 γήπεδα Beach volley Ολυμπιακών διαστάσεων στο γηπεδο της Παναχαϊκής, στην καρδιά της Πατρας.

Φιλοδοξία των υπευθύνων είναι ο συνδυασμός του πιο δημοφιλούς αθλήματος του καλοκαιριού με την ευχάριστη διάθεση και τη διασκέδαση. Μια premium εγκατάσταση με ιδιόκτητο μπάρ-εστιατόριο και παροχές υψηλού επιπέδου, που δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο του αθλητισμού. Άνετα σαλόνια, πολυθρόνες, πουφ και ξαπλώστρες συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει προπονήσεις και παιχνίδια στην άμμο και ακόμη party, live event, ποικίλες εκδηλώσεις, εταιρικά event, παιδικά parties κ.α.

 

Κεντρικό πρόσωπο του project είναι η διεθνής αθλήτρια Beach Volley με την Εθνική́ Ομάδα Κύπρου πατρινή́ κατά́ το ήμισυ Μαριώτα Αγγελοπούλου. Ενδεικτικά́ αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί́ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού́, της Κηφισιάς, της Ανόρθωσης, της Παναχαϊκής κ.α. έχοντας κατακτήσει κύπελα και πρωταθλήματα Κύπρου ενώ́ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες Beach Volley που έβγαλε ποτέ́ η Ελλάδα και η Κύπρος έχοντας στην κατοχή́ της 12 χρυσά́ μετάλλια σε Πανελληνία τουρνουά́ Masters, συμμέτοχες σε παγκόσμια τουρνουά́ της FIVB ενώ σήμερα βρίσκεται στη θέση 48 Ranking CEV, Με κορυφαίες στιγμές τα 4 χρυσά μετάλλια στους αγώνες μικρών κρατών 4η θέση στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Αυστραλίας 2018 και το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς της Πατρας που την έκανε γνωστή́ στο ευρύ́ κοινό́ της πόλης.

(φώτο: αριστερά, Η Μαριώτα Αγγελοπούλου βραβεύεται ως η κορυφαία ομάδα του 2019 στο Κύπρο από την Ε.Α.Κ. με την συμπαίκτρια της Μ.Κ. / Δεξιά από το 3 stars FIVB World Tour στη Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019 με την εθνική ομάδα της Κύπρου)

Το Beach Volley είναι το 2ο πιο δημοφιλές άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων μετά το στίβο. Το Patras Beach House υποδέχεται παιδιά, αρχάριους, ενήλικες και επαγγελματίες για γνωριμία με το Beach Volley με προπονήσεις, εκμάθηση, φιλικά παιχνίδια και τουρνουά. To PBH διδάσκει αποκλειστικά Beach Volley, ένα άθλημα έντονα αναπτυσσόμενο στη διεθνή κοινότητα, εντελώς διαφορετικό από το βόλεϊ σάλας που παίζεται όλο το χρόνο, όχι μόνο σε παραλίες, αλλά και σε πλατείες, βουνά́ και χώρες όπως τη Γερμανία, η Ολλανδία και η Νορβηγία που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Patras Beach House σας περιμένει σε μια premium αθλητική́ εγκατάσταση στο κέντρο της Πάτρας να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Μπιτς βόλεϊ!

Υποστήριξη: SilkTech