Έφυγε με το βαθμό από τη Σπάρτη

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 5:49μμ

Με τη λευκή ισοπαλία έφυγε η Παναχαϊκή από την Σπάρτη. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες και αναμενόμενα ήρθε το 0-0.

Η Παναχαϊκή είχε εντυπωσιακά νούμερα κατοχής για εκτός έδρας αναμέτρηση (62%) αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε τελικές προσπάθειες, όντας εντελώς ακίνδυνη για την εστία του Γιακουμή σε όλη την αναμέτρηση.

Η Σπάρτη που στην έδρα της έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, έμεινε σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, αλλά ήταν αυτή που δημιούργησε τις μεγάλες φάσεις, κυρίως στο φινάλε της αναμέτρησης, βγαίνοντας ιδανικά στην αντεπίθεση.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου και δεν είχε πολλές καλές στιγμές, η Παναχαϊκή φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, από μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν οι πρωτοπόροι. Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και του στησίματος των γηπεδούχων.

Η κούραση και η απώλεια των Ελευθεριάδη και Αποστολόπουλου (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής) φάνηκε να επηρεάζει τους «κοκκινόμαυρους» που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά από τα πλάγια.

Η Παναχαϊκή πλέον έφτασε τον Άρη που αγωνίζεται αυτή την ώρα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ περιμένει και αυριανή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Καραϊσκάκη στο Ηράκλειο για να δει τη διαφορά θα έχει στη δεύτερη θέση από τις δύο ομάδες.

Σπάρτη (Θ. Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (72’ Μπουζούκης), Παναγιώτου, Τσιμότζι (81’ Φουρτάδο), Ράντι, Ράνος, Μπαρέττας (36’ Γουόρντεν)

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62’ Αργυρόπουλος), Μαστραντωνάκης (46’ Βασιλείου), Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Στεργίδης (69’ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης

Υποστήριξη: SilkTech