Έφυγε από τον ΝΟΠ και ο Μιχάλης Δίπλαρος, πήγε στο Π. Φάληρο

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019 - 8:33μμ

Με καταιγιστικό ρυθμό φεύγουν από τον ΝΟΠ οι νέοι και ταλαντούχοι αθλητές του, γεγονός που σημαίνει πολλά και που δυστυχώς δεν φαίνεται πως θα σταματήσει.

Μετά την απώλεια του Κώστα Λιμαράκη και του Τάσου Βικάτου που έφυγαν για την ΝΕΠ, ένας ακόμα βασικός, νέος και διεθνής, αποφάσισε να φύγει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Δίπλαρο, ένα νέο παιδί - πρώτο μπόι, που αναχωρεί για το Φάληρο.

Σχετική είναι η ανακοίνωση του ΑΟΠΦ:

O Α.Ο.Π.Φ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον υδατοσφαιριστή Μιχάλη Δίπλαρο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ναυταθλητικη Ένωση Πατρών. Το 2015 μετεγγράφει στον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία επέστρεψε στην Πάτρα για λογαριασμό του Ν.Ο. Πατρών. Μιχάλη καλή επιτυχία και καλωσόρισες στην οικογένεια του Π.Φαληρου.

Με δηλώσεις του στο sportin.gr, υποστήριξε:

"Ωφείλω ένα ευχαριστώ στους γονείς μου που με στήριξαν σε αυτή την απόφαση, στη διοίκηση του ΝΟΠ για την στήριξη και στους προπονητές μου για την δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα ένα μεγάλο βήμα για εμένα ειδικά μετά την επέμβαση στο χέρι μου αλλά με πολύ προσπάθεια και προπόνηση πιστεύω θα τα καταφέρω. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του Π. Φαλήρου Τεό Λοράντο και την διοίκηση που μου δίνει φέτος αυτήν την ευκαιρία".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech