Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

Τρίτη, Ιούνιος 23, 2020 - 3:49μμ

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος λόγω καρδιακής προσβολής το μεσημέρι της Τρίτης (23/6).

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο οικογενειακός γιατρός του Νίκου Αλέφαντου, Παναγιώτης Χλωροκώστας, που ανέφερε σχετικά πως «απεβίωσε σήμερα 23 Ιουνίου λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη στήριξη των θεραπόντων ιατρών, εμφάνισε τις τελευταίες εβδομάδες σημαντική και ταχεία επιδείνωση.

Παρέμεινε όπως επιθυμούσε στην οικεία του ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του».

Ο Νίκος Αλέφαντος είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας τις προηγούνενες εβδομάδες, είχε νοσηλευτεί, αλλά είχε πάρει εξιτήριο.

Είχει διατελέσει προπονητής της Παναχαϊκής το 1988 και το 2001, αλλά και παίκτης του Παναιγιαλείου τη δεκ. του '60

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του προπονητή Νίκου Αλέφαντου.
Ο Νίκος Αλέφαντος "έφυγε" από τη ζωή την Τρίτη (23/6) σε ηλικία 81 ετών από καρδιακή προσβολή. Είχε διατελέσει προπονητής της ομάδας μας τις αγωνιστικές περιόδους 1988-1989 και 1999-2000 και έγραψε ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του σε πάγκους αρκετών ομάδων.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Υποστήριξη: SilkTech