Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο ατζέντης που οδήγησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA

Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2022 - 9:54πμ
Ο διάσημος ατζέντης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Octagon στην Ελλάδα το 2014 η οποία και εκπροσωπεί πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μάλιστα ήταν εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Greek Freak από την Α2 στα παρκέ του NBA, ενώ υπήρξε ατζέντης του Θοδωρή Παπαλουκά, του Νίκου Ζήση καθώς και του Γιώργου Πρίντεζη.
Ο διάσημος ατζέντης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών. Στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής από το 1988 έως και το 1996 ενώ έναν χρόνο αργότερα ασχολήθηκε με το επάγγελμα του μάνατζερ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Έλληνα ατζέντη, Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών και με τον οποίο η ομάδα μας είχε μακροχρόνια συνεργασία.
Ο Δημητρόπουλος είναι ο ιδρυτής της Octagon Europe, ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ ήταν και ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων που συνέβαλαν στη μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Υποστήριξη: SilkTech