Έφυγε από τη ζωή ο δρομέας Γιάννης Δημητρίου

Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2022 - 10:19πμ
Υπήρξε εκπαιδευτικός και μαχητής του οικολογικού κινήματος

"Υπήρξε άξιος εκπαιδευτικός και μαχητής του οικολογικού κινήματος και πάντα τόνιζε την ανάγκη για ενότητα των περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων.
Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο αξιαγάπητος φίλος μας και παλιός συναθλητής του λαϊκού δρομικού κινήματος της Πάτρας, Γιάννης Δημητρίου. Ο αείμνηστος υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος του Συλλόγου ΔρομέωνΥγείας Πάτρας, επί προεδρίας του συγχωρεμένου Γιώργου Αντύπα.
Ακόμη υπήρξε άξιος εκπαιδευτικός και μαχητής του οικολογικού κινήματος και πάντα τόνιζε την ανάγκη για ενότητα των περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων. Παράλληλα είχε εκτεθεί ως υποψήφιος στις βουλευτικές καια υτοδιοικητικές εκλογές, μέσα από τα ψηφοδέλτια του οικολογικού χώρου" γράφει στο ιστολόγιό του ο Γιώργος Μόσχος.
"Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxos που τον συνέδεε φιλία μαζί του, καθώς είχαμε τρέξει μαζί εκατοντάδες χιλιόμετρα και ξεδιπλώναμε τις σκέψεις μας για πλείστα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα, νιώθει θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Δημητρίου και αισθάνεται την ανάγκη, από αυτή την γωνιά, να εκφράσει στους οικείους του τα συλλυπητήριά του" αναφέρει ο Γιώργος Μόσχος.
Παράλληλα, η ''Οικολογική Δυτική Ελλάδα'' αποχαιρετά με οδύνη το μέλος της Γιάννη Δημητρίου, που έφυγε από τη ζωή με το παρακάτω ελεγείο.
«Ο Γιάννης Δημητρίου υπήρξε διακεκριμένος εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνεπές και πολύτιμο στέλεχος της παράταξης, δραστήριος υποψήφιός της στην Αιτωλοακαρνανία, σε όλες τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και σε ψηφοδέλτια βουλευτικών εκλογών του οικολογικού χώρου.
Συλλυπούμεθα θερμά τους οικείους του.
Αιωνία του η μνήμη Ο περιφ. Σύμβουλος Κυριάκος Γαλάνης και οι συνυποψήφιοί του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech