Έφτασε η ώρα του Run Greece Patras

Κυριακή, Οκτώβριος 6, 2019 - 6:52πμ

Ένα μεγάλο δρομικό γεγονός διεξάγεται σήμερα για ακόμα μία χρονιά στην Πάτρα. Πρόκειται για τον 6ο σταθμό της σειράς αγώνων Run  Greece 2019. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χλμ. αλλά και αγώνα για παιδιά. Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία  με το Δήμο και τη Περιφέρεια.

Ο αγώνας του Run Greece θα έχει και αυτή τη χρονιά έναν ιερό σκοπό αφού τα έσοδα από την διοργάνωση θα δοθούν για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Οι αγώνες της διοργάνωσης θα είναι τρεις, αυτός των 10.000, αυτός των 5.000 και η κούρσα των 850 μέτρων για τα μαθητές και τα ανήλικα παιδιά. Οι διαδρομές δεν αλλάζουν, παραμένουν ίδιες, ξεκινώντας από την πλατεία Γεωργίου, φτάνοντας στην Αγία Σοφίας και από εκεί στην Παπαφλέσσα με προορισμό και πάλι την πλατεία Γεωργίου. 

Το Run Greece ήταν πρωτοπόρο στο δρομικό κίνημα που αναπτύχθηκε και εξελίσσεται στην Πάτρα, αγκαλιάζοντας όλους αυτούς τους δρομείς των διαφόρων ηλικιών που συμμετείχαν τα εφτά χρόνια της διοργάνωσης.

το σύνολο των αθλητών που πρόκειται να τρέξουν αυτή την Κυριακή στην Πάτρα, ξεπερνούν τους 4.000 στον αριθμό.

Υποστήριξη: SilkTech