Έφτασε η ώρα για το 41ο Ράλλυ Αχαιός- Οι συμμετοχές και το πρόγραμμα

Παρασκευή, Απρίλιος 12, 2019 - 8:31πμ

Το 41ο Ράλλυ Αχαιός που διοργανώνει ο ΑΟΠ το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Απριλίου θα αποτελέσει τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου για το 2019, οπού θα φιλοξενήσει 29 πληρώματα από όλη την Ελλάδα.

Φέτος το Ράλλυ Αχαιός θα ξεκινήσει τη δράση του από το Σάββατο 13 Απριλίου. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 17.00 και απευθείας τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν τον αγώνα με την νέα Super Ειδική Διαδρομή στην MINI Περιμετρική με ειδική χάραξη, δίνοντας την δυνατότητα στους θεατές να απολαύσουν μια ειδική διαδρομή στο κέντρο της Πάτρας.

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθούν οι 2 από τις ομορφότερες ειδικές διαδρομές της Ελλάδος.

Η ειδική διαδρομή Σελινούντας 1-3 και ώρες 10:08 και 13:46 αντίστοιχα και η ειδική διαδρομή Μάνεσι 2-4 και ώρες 11:03 και 14:44 αντίστοιχα, η οποία θα διεξαχθεί με την κατηφορική της φορά μετά από πολλά χρόνια.

Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ο Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 15:42.

Οι συμμετοχές

Το πρόγραμμα

Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα βρούν μέσα στο έντυπο των συμμετοχών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ασφάλεια. Επίσης τους παρακαλούμε να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών και της Αστυνομίας.

Υποστήριξη: SilkTech