ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρ. Πελ/ννήσου: Ευχαριστήριο για τον εξοπλισμό που πρόσφερε ο Δήμος Πατρέων

Πέμπτη, Οκτώβριος 6, 2022 - 10:32πμ
Όλα όσα προστέθηκαν στον εξοπλισμό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Με ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Πατρέων  για την προσφορά εξοπλισμού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., ο οποίος ήταν άκρως απαραίτητος για τον στίβο, καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών/τριων μας που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.
Το στρώμα του ύψους, ολυμπιακών προδιαγραφών, οι στυλοβάτες, ο ηλεκτρονικός μετρητής ύψους και οι 6 πήχεις κάλυψαν ανάγκες για υψηλού επιπέδου αγώνες που πραγματοποιούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα 50 εμπόδια επίσης, ολυμπιακών προδιαγραφών, το σετ ολυμπιακών βαρών και τα 4 πολύζυγα ήταν απολύτως απαραίτητα για την προετοιμασία των αθλητών/τριών μας όλων των κατηγοριών.
Η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή, την Αντιδημαρχία Παιδείας, τη Διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και τη ΛΑΡ σε όλα τα επίπεδα μάς γεμίζει ελπίδες για περαιτέρω αναβάθμιση του Στίβου, όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή ευθύνης μας".

Υποστήριξη: SilkTech