Δύσκολη έξοδος (15:00) στον Πλατανιά για την επιστροφή στις νίκες

Τετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 7:31πμ

Το δεύτερο παιχνίδι της από τα τρία μέσα την εβδομάδα δίνει σήμερα η Παναχαϊκή στα Περιβόλια των Χανίων. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) από τον δεύτερο Πλατανιά για την 28η αγωνιστική της Football League.

Το παιχνίδι φάνταζε τελικός δεύτερης θέσης προ ολίγων εβδομάδων, αλλά πλέον το ενδιαφέρον για την θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου είναι μονόπλευρο με τους Κρητικούς να βρίσκονται μόνοι δεύτεροι και να θέλουν να διατηρήσουν αυτή τη θέση τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Η Παναχαϊκή θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο το πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 6 αγώνες, και τις 9 Μαρτίου, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρούταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος διεκδικήτρια της ανόδου και να αφήσει παρακαταθήκη για τη νέα χρονιά που κατά τα φαινόμενα θα την βρει στη Super League 2.

Για να συμβεί αυτό και τυπικά, οι «κοκκινόμαυροι» χρειάζονται άλλους τρεις βαθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές.

Με απουσίες ταξίδεψε η Παναχαϊκή στην Κρήτη, με τον Σάκη Τσιώλη να στερείται τους Σταμόπουλο, Μπαστακό και Τσελεπίδη από τραυματισμό και τους Πλέγα και Αργυυρόπουλο από τιμωρίες.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» επέλεξε τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Λουμπαρδέα, Μουστακόπουλο, Σωτηράκο, Παπατόλιο, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μωραΐτη, Φουρλάνο, Ελευθεριάδη, Πολυχρόνη, Πολίμο, Coll, Montiel, Kovacec, Ντάσιο και Πατάπη.

 

Υποστήριξη: SilkTech