"Δύο στα δύο" η Εθνική με 10 γκολ από Αλμύρα και Μπιτσάκους!

Δευτέρα, Αύγουστος 15, 2022 - 12:02πμ
Στην ανάκρουση του εθνικού Υμνου

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, το Σάββατο (13/8) το βράδυ.

Η ομάδα του Μαχαίρα επιβλήθηκε άνετα με 20-8 επί της Βραζιλίας στον δεύτερο αγώνα της στον Β´ Όμιλο του οποίου την πρωτιά έχει ως αρχικό μεγάλο στόχο.

Σήμερα οι «τρεις Πατρινοί σωματοφύλακες», ο αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Αλμύρας και οι εξάδελφοι Χρήστος Δημ. Μπιτσάκος και Ανδρέας Στ. Μπιτσάκος (απαντες πρώην του ΝΟΠ) πέτυχαν 10 γκολ, τρία περισσότερα από τα 7 που είχαν βάλει στην πρεμιέρα με τους Ολλανδούς!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους Βραζιλιάνους και υπερείχε από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλους τους τομείς. Κορυφαίοι σκόρερ του ο Χρήστος Μπιτσάκος και ο Μαθιόπουλος που πέτυχαν από 4 γκολ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8-20
Οκτάλεπτα: 2-5, 3-7, 2-3, 1-5.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Νασιμέντο): Καγιάτ, Τιμπέριο, Ντομενεγκέτι, Ντίαζ, Φρέιτας 1, Ηκόμεζ 1, Ολιβέιρα, Φελίπε 1, Ρότσα, Ζερμπιέκι 1, Ντε Ολιβέιρα 3, Φερνάντες 1, Σίλβα.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης, Σάλεχ 2, Αλμύρας 4, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος Χρ. 4, Μπιτσάκος Ανδ. 2, Μυρίλος, Μαθιόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων, Παρτσόγλου.
Διαιτητές: Μίλκοβιτς (Σερβία), Βάλντοου (Νέα Ζηλανδία)

Αύριο Κυριακή (14/8) στις 20:00 η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Αυστραλία.

Υποστήριξη: SilkTech