Δύο μετάλλια του ΑΣ Έκρηξη Πατρών στο Πανελλήνιο

Τρίτη, Μάιος 7, 2019 - 11:01πμ

Τέλος έλαβε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη 3-5/5/2019 στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Ο ΑΣ Έκρηξη Πατρών συμμετείχε με 5 αθλητές κατακτώντας συνολικά 2 μετάλλια και 1 πέμπτη θέση, με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση του δασκάλου τους Αντώνη Αντωνακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχόπουλος Σωτήρης αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ανοδική του πορεία κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά όλους τους αγώνες.

Με αυτή του την διάκριση θέτει τον εαυτό του μέλος της εθνικής ομάδας του 2020 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκπροσωπώντας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Τσόκανος Αλέξης έπειτα από 4 κερδοφόρους αγώνες στην ολυμπιακή κατηγορία των -68kg.Παρά τις μη αρκετές ώρες προπόνησης λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των σπουδών του,ανέδειξε για ακόμα μια φορά το ταλέντο του.

Αξιοσημείωτη προσπάθεια κατέβαλε ο Καρκασινας Χρήστος χάνοντας από τον πρωταθλητή της κατηγορίας, μένοντας έτσι την 5η θέση.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

«Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου μας (Βερύκιο Σπύρο, Άρη Καλκάνη) οι οποίοι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο, σημειώνοντας παρόλα αυτά εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γυμναστές Χρήστο Αντωνακόπουλο Και Χρήστο Αλεξόπουλο, καθώς και την ομοιοπαθητικό-γιατρό Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στους αθλητές του συλλόγου μας».

Υποστήριξη: SilkTech