Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις στην Αχαγιά 82'

Τρίτη, Ιούλιος 10, 2018 - 6:45μμ

Με δύο σπουδαίες μεταγραφές και δύο ανανεώσεις συνέχισε το προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά η Αχαγιά 82’. Οι Αχαγιώτες έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη Β’ Εθνική που έχασαν πέρσι στις λεπτομέρειες.

Η Αχαγιά 82’ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Κάλλη και του Δημήτρη Λιμπέρη, ενώ ανανέωσαν οι Μιχάλης Δελάρτας και Φώτης Κακαλής, που θα είναι οι συνεργάτες του Χρήστου Σαράντη στο τεχνικό επιτελείο.

Οι ανακοινώσεις:

«Με το λογοπαίγνιο του τίτλου και με την πολλή καλή μεταγραφή του Σταύρου Κάλλη συνεχίζει το χτίσιμο της νέας Αχαγιάς '82 η διοίκηση. Ο Σταύρος θα δώσει λύσεις στις θέσεις (2) και (3) καθώς αρέσκεται στο σουτ από τα 6.75cm. Πρόκειται για ένα γρήγορο γκαρντ με έξυπνο παιχνίδι και ενεργητικότητα που μεταφέρει σε όλη την ομάδα.

Who is who

 Ο 1.87cm ύψους γκαρντ εχει αγωνιστεί επίσης στις Ιτιές Ε.Σ.Κ.Α.Η., Γλαύκος Ε.Σ.Κ.Α.Η., ΠΑΟΚ Πατρών Γ' Εθνική, Έσπερος Α.Ο.ΠΑ Β' και Γ' Εθνική καθώς και στον Γλαύκο οπου συνέβαλε τα μέγιστα την σεζόν που μας πέρασε για να ανέβει η Πατρινή ομάδα στη Β' Εθνική.

Σταύρο καλώς ήρθες!

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά '82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον δυναμικό Πατρινό φόργουορντ Δημήτρη Λιμπέρη για την σεζόν 2018-2019. Ο Δημήτρης έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία κάθως είναι ένας δυνατός παίκτης ρακετας με λύσεις στο (4) και κατα συνθήκη στο (5), ο οποιός αρέσκεται και στο περιφερειακό σουτ με πολύ καλά ποσοστά.

Who is who

 Ο Δημήτρης Λιμπέρης είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ανδρέα Οικονομόπουλο με εμπειρία από A1 Basket League.  Ο ύψους 1.96cm Πατρινός φόργουορντ εχει γεννηθεί στις 28/1/1986. Ξεκίνησε απο την Απολλωνιάδα Πατρών και μετά πέρασε στον Απόλλων πατρων όπου βρέθηκε μαζί του στην Α1. Έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες με συμμετοχές στην Α² με Απόλλων και στην Β' με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα του Εσπέρου Α.Ο.ΠΑ. ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ακράτα για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

 Δημήτρη καλώς ήρθες!

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά '82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τους Μιχάλη Δελάρτα και Φώτη Κακαλή,  που θα πλαισιώσουν τον Χρήστο Σαράντη την νέα σεζόν. Ο βοηθός προπονητή Μιχάλη Δελάρτας, είναι ένα κομμάτι της Αχαγιάς '82 αφου μαζι με τον Χρήστο Σαράντη μετράνε 25 χρόνια παρουσία στον Αχαγιώτικο σύλλογο.

Ο Μιχάλης είναι ''πιστος στρατιώτης'' του συλλόγου και ο προπονητής που έχει φέρεις τις περισσότερες διακρίσεις,  σε τοπικές και πανελλήνιες συμμετοχές. Την εποχή των ''Χρυσών κοριτσιών'' της Αχαγιάς '82 στο μπάσκετ, ο Μιχάλης μαζί με τα κορίτσια,  πρωταγωνίστησαν για περισσότερο απο μια 5ετία,  με πολλές επιτυχίες καθώς έχει υπάρξει και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι διπλωματούχος προπονητής και θα αποτελέσει και φέτος σημαντική μονάδα για την ομάδα μας.

Με κύριο στόχο την εδραίωση στις Εθνικές κατηγορίες η παρουσία εξιδικευμένου προσωπικού ήταν αναγκαία. Η έλευση του Πατρινού γυμναστή Φώτη Κακαλή με ρίζες απο την Δυτική Αχαϊα,  δίνει την ώθηση στους αθλητές αλλά και στον οργανισμό για το βήμα παραπάνω. Ο Φώτης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Personal Trainer & Fitness trainer,  με εξειδίκευση στο κομμάτι της ενδυνάμωσης της φυσικής κατάστασης και της αποκατάστασης μυοσκελετικων τραυματισμών. Η παρουσία του την περσυνή σεζόν έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα και την βοήθησε στους στόχους της.

Μιχάλη και Φώτη καλώς ήρθατε!»

Υποστήριξη: SilkTech