Δυνατή επανεκκίνηση για τους τοξοβόλους του Ερμή Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Απρίλιος 27, 2021 - 12:00μμ

Δυνατά ξεκίνησαν οι τοξοβόλοι του ΑΟΠ Ερμής την αγωνιστική τους περίοδο μετά την 6μηνη αποχή τους από αγώνες λόγω της πανδημίας, στον αγώνα ανοιχτού χώρου ολυμπιακού και σύνθετου τόξου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στο διήμερο 24 και 25 Απριλίου.

Ο Ανδρέας Ζαχαράκης και Μαρούσα Τσαβαχίδου ήταν οι μόνοι πατρινοί αθλητές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρόκρισης εθνικών ομάδων για την Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Παρίσι και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία.

Στους δύο αγώνες Σαββάτου και Κυριακής και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες βροχής και δυνατού ανέμου, κατάφεραν να φτάσουν στην δεύτερη θέση ανδρών και γυναικών αντίστοιχα ανάμεσα στους 32 κορυφαίους Έλληνες αθλητές του σύνθετου τόξου, που επέλεξε η Ελληνική ομοσπονδία να αγωνιστούν βάσει των επιδόσεων τους.

Ο Ζαχαράκης μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2020 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2020 συνεχίζει τις υψηλές επιδόσεις αποδεικνύοντας ότι μια διάκριση στους επερχόμενους διεθνείς αγώνες είναι παραπάνω από εφικτή. Εντατική προπόνηση συνεχίζουν οι αθλητές υπό τις οδηγίες του Μάνθου Στρεμμένου, για τις 8&9 Μαΐου που θα συνεχιστεί η διεκδίκηση για την πρόκριση τους για το European Championship /Paris και World Cup/Antalya Turkey.

Υποστήριξη: SilkTech