ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ:Το μοναδικό μετάλλιο στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών

Τετάρτη, Οκτώβριος 6, 2021 - 12:04μμ
Κατερίνα Αγγελοπούλου

Συνεχίζει να εκπλήσσει η πολυπρωταθλήτρια της Δύναμης Πατρών, Αγγελοπούλου Κατερίνα, καταφέρνοντας μια σπουδαία διάκριση στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα επιπέδου G1 Albanian Open.


Σε ηλικία 20 ετών, συνδυάζοντας σπουδές στο πανεπιστήμιο Πατρών και προπονήσεις στη Δύναμη με προπονητή το Γιώργο Σταύρακα, κατάφερε να διακριθεί στις δύσκολες και άκρως απαιτητικές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών ενός πρωταθλήματος με διεθνή συμμετοχή.


Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από τρείς αγώνες, η πατρινή αθλήτρια κατέκτησε την 3η θέση της κατηγορίας -46 kg Γυναικών έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια της Γαλλίδας και Ιταλίδας αθλήτριας, χάνοντας τη μάχη για το δεύτερο σκαλί του βάθρου από τη Βραζιλιάνα νικήτρια της κατηγορίας.


Σε μια δύσκολη περίοδο με μεγάλη αποχή από διεθνείς αγωνιστικές διοργανώσεις, η Δύναμη Πατρών δείχνει για ακόμα μια φορά την κλάση της δηλώνοντας παρών αλλά και πρωταγωνιστώντας σε διεθνείς διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πόλη το μοναδικό μετάλλιο στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών.


Επόμενος σταθμός-πρόκληση για την Κατερίνα Αγγελοπούλου και τη Δύναμη το Podgorica Open G1 στο Μαυροβούνιο στις 16-17 Οκτωβρίου.

Υποστήριξη: SilkTech