Δρόσος: «Μεταγραφές από το πάνω ράφι»

Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019 - 9:29μμ

Η Παναχαϊκή «σπρίνταρε» τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και ισχυροποίησε το ρόστερ της με παίκτες που βάσει βιογραφικών μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Νίκολα Πέτριτς, ο Τυνήσιος στόπερ Μπιλέλ Μόσνι, ο Κροάτης εξτρέμ Ιβάν Κόβατσετς και ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός, Χοσέ Μοντιέλ, υπέγραψαν στην ομάδα της Αχαΐας και θα την ενισχύσουν στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Δρόσος, που έχει αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, τοποθετήθηκε στο Fl News για τις κινήσεις που έκαναν οι «ροσονέρι» και ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οι μεταγραφές που κάναμε δείχνουν τι στόχο έχουμε βάλει. Πήραμε παίκτες από ανώτερο επίπεδο, από το πάνω ράφι και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν το υπάρχον καλό ρόστερ που διαθέτουμε. Χτίζουμε μια ομάδα που θα την ονειρεύονται οι οπαδοί. Θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Έτσι κι αλλιώς, όλοι υπέγραψαν για 1,5 χρόνο, με φόντο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Υποστήριξη: SilkTech