Δράκου για Ευρωπαϊκό: Να εξασφαλίσω την είσοδο μου στους τελικούς

Πέμπτη, Αύγουστος 11, 2022 - 12:00μμ
Αντίστροφή μέτρηση για την 6η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα

Αντίστροφη μέτρηση για να μπει σε τροχιά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών / Γυναικών, το οποίο ξεκινά σήμερα στην Ρώμη (11-17/08), και συγκεκριμένα στο Foro Ιtalico από τα ιστορικότερα κολυμβητήρια της Ευρώπης.
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 19 «δελφίνια» και συγκεκριμένα 15 κολυμβητές και 4 κολυμβήτριες, ανάμεσά τους η Πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων η Νόρα Δράκου, που θα λάβει μέρος σε τρία αγωνίσματα (50, 100 ύπτιο, 50 ελεύθερο) καταθέτει την άποψη τη για το πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει θέσει:

«Είναι το 6ο ευρωπαϊκό της καριέρας μου. Είχα δηλώσει από την αρχή της χρονιάς ότι ο μεγάλος μου στόχος είναι αυτό το πρωτάθλημα και όλη μου η προετοιμασία βασίστηκε πάνω σε αυτό. Ο πρώτος μου μεγάλος στόχος είναι να καταφέρω να κάνω κάποια πανελλήνια ρεκόρ και να εξασφαλίσω την είσοδο μου στους τελικούς των δύο βασικών αγωνισμάτων μου. Στα 50 ελεύθερο και στα 50 ύπτιο. Αν έρθει ο τελικός τότε ότι καλύτερο έρθει εκεί θα είναι καλοδεχούμενο. Φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Κολυμπάω σταθερά σε γρήγορους χρόνους και αυτό μου δίνει αισιοδοξία για το πρωτάθλημα. Μη ξεχνάμε ότι έχω κάνει μια αλλαγή προπονητή, μια αλλαγή πόλης φαίνεται ότι μέχρι στιγμής μου έχει βγει σε καλό αλλά τώρα το final countdown νομίζω θα είναι πολύ κατατοπιστικό».

Υποστήριξη: SilkTech