Δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι ο θρύλος του ζίου ζίτσου Λεάντρο Λο

Τρίτη, Αύγουστος 9, 2022 - 10:30μμ
Δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Σοκ προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του Λεάντρο Λο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο 33χρονος θρύλος του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν στρατιωτικό εκτός υπηρεσίας, με τον οποίο είχαν μια διαφωνία σε μπαρ.
Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό για να μην υποκύψει και τελικά να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, ονόματι Ενρίκε Οτάβιο Βελόσο, ενοχλούσε την παρέα του Λο και όταν ο τελευταίος του ζήτησε να απομακρυνθεί και ανέβηκαν οι τόνοι, ο στρατιωτικός τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στον πυροβολισμό, αλλά πήγε πάνω από το θύμα και το κλώτσησε δύο φορές!
Ένας φίλος του Λο, που ήταν παρών στο τραγικό συμβάν, ανέφερε: «Ήρθε ξαφνικά και πήρε ένα μπουκάλι από το τραπέζι μας. Ο Λο τον ακινητοποίησε για να ηρεμήσει. Τότε εκείνος έκανε 4-5 βήματα και τράβηξε όπλο».
Ο δράστης αποχώρησε από το χώρο, αλλά λίγο αργότερα παραδόθηκε στις αρχές, ομολόγησε και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Υποστήριξη: SilkTech