Δολοφονία Μιχάλη: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος Έλληνας οπαδός

Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2023 - 12:00πμ
Για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος οπαδός που απολογήθηκε σήμερα στην 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Στον 35χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να κρατείται καθώς του έχει επιβληθεί φυλάκιση 12 μηνών για άλλα επεισόδια στο Βόλο.

 Οι κατηγορίες για τις οποίες απολογήθηκε πάντως σήμερα αφορούν τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Υποστήριξη: SilkTech