Δοκιμασία στη Δράμα για να μείνει κοντά στην κορυφή

Κυριακή, Μάρτιος 25, 2018 - 5:13πμ

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται (15:00, ΕΡΤ3, sportin.gr) στη δύσκολη έδρα της Δράμας απέναντι στη Δόξα.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά το πάρτι στην Αγυιά την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Άρη, που τους άφησε… πικρή γεύση στο φινάλε, ξεκινάνε από σήμερα μια τριάδα πολύ δύσκολων αγώνων.

Η νίκη μοιάζει επιτακτική για την Παναχαϊκή, που είδες τους πρωτοπόρους Άρη και ΟΦΗ χθες, να παίρνουν δύσκολες νίκες και να ξεφεύγουν με 10 βαθμούς στην κορυφή.

Οι «κοκκινόμαυροι» βλέπουν και την Δόξα να πλησιάζει την τρίτη θέση και θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την διαφορά ασφαλείας των 7 βαθμών, πριν το νέο ντέρμπι με τον ΟΦΗ στην Αγυιά, και τη «μάχη» με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Παναχαϊκή στη Δράμα, καθώς για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν οι: Ντάσιος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Μπαμπούνης, Μπούτιβας, Μπιτσάκος και Αγουρίδης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους: Χαλκιά, Βρονταρά, Σούλη, Πολίμο, Μωραΐτη, Μακρυδημήτρη, Στεργίδη, Μπουτζίκο, Πλέγα, Κωνσταντακόπουλο, Λουμπαρδέα, Βασιλείου, Μουστακόπουλο, Αντωνακόπουλο, Κυνηγόπουλο, Αργυρόπουλο, Πολυχρόνη, Μαστραντωνάκη, Φουρλάνο και Ελευθεριάδη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Παναχαϊκή είχε πάρει τη νίκη στην Αγυιά με 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech