Δοκιμασία εξάδας στη Λιβαδειά (15:00) για την Παναχαϊκή

Τετάρτη, Απρίλιος 7, 2021 - 9:02πμ

Στη Λιβαδειά συνεχίζεται το φετινό περιπετειώδες ταξίδι της Παναχαϊκής, τέσσερις μόλις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) από τον δεύτερο Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στη Λιβαδειά. Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός είναι αήττητος στην έδρα του εδώ και 18 παιχνίδια, αλλά θα ήθελε να έχει λιγότερες ισοπαλίες. Έχει σε εννέα παιχνίδια τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες! Ο Λεβαδειακός έχει κάνει μόλις δύο ήττες σε όλο το πρωτάθλημα.

Το... συναπάντημα

Την πρώτη στον πρώτο γύρο στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-0 (51′ πέναλτι Αραβίδης, 70′ κεφαλιά Αραβίδης) και στον δεύτερο γύρο στην Ξάνθη.

Πέρυσι ο Λεβαδειακός επικράτησε της Παναχαϊκής με ανατροπή 2-1 (72′ σουτ Συμελίδης, 76′ πέναλτι Μάντζιος – 15′ αυτογκόλ Παντελιάδης).

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ένα βαθμό και μια θέση εκτός πρώτης εξάδας και ένα θετικό αποτέλεσμα θα της ήταν δώρο τη στιγμή μάλιστα που οι δύο ομάδες που καταδιώκει παίζουν μεταξύ τους.

Η ομάδα της Πάτρας νίκησε για τελευταία φορά στη Λιβαδειά στις 20 Μαρτίου 2005 με 1-0 (89′ σουτ Βόλενταλ), σε μια σεζόν που η Παναχαϊκή κατάφερε να μείνει στην κατηγορία και ο Λεβαδειακός ανέβηκε στην Α’ Εθνική.

Η χρονιά

Πάντως η Παναχαϊκή δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία εκτός έδρας, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ δεν έχει σκοράρει σε αυτά! Από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στη Λάρισα 3-0, παίζει ποδόσφαιρο επί 630 λεπτά εκτός έδρας χωρίς να βάλει γκολ!

Επιστροφές και 20άδα στη Λιβαδειά

Αγωνιστικούς ρυθμούς ανεβάζει σιγά σιγά ο Κολοβούρης που δείχνει να ξεπερνά κ αυτός το πρόβλημα τραυματισμού του. Τέλος ο Αποστολόπουλος συνεχίζει την ειδική θεραπεία που ακολουθεί και δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα.

Χθες Τρίτη (6/4) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναχαικής» η τελευταία προπόνηση της ομάδας και πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ COVID-19.

Στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Larrea, Bruce, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μασούρας, Cerutti, Batrovic, Κουσκουνάς, Γιούσης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Αργυρόπουλος, Αραβίδης, Σκεπετάρης.

Χωρίς Νίλι, Βήχο και Καραχάλιο ο Λεβαδειακός

Αποκλειστικό στόχο το τρίποντο έχει ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή έπειτα από την ισοπαλία στην Ιεράπετρα. Στην αποστολή δεν μπήκαν ο τραυματίας Βήχος, ο τιμωρημένος Καραχάλιος και ο Νίλι.

Η αποστολή: Μένκα, Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Θεοχάρης, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Δημόπουλος, Νίκας, Κονέ, Μεχία, Κωστή, Πολέτο, Συμελίδης, Μυτίδης, Μαρίνος, Μπιανκόνι, Ενομό, Τζιώρας.

Μαλούτας στη Λιβαδειά

Ο Μαλούτας (Ημαθίας) ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι Λεβαδειακός - Παναχαϊκή για τη 19η αγωνιστική της Super League 2.

Λεβαδειακός - Παναχαϊκή (15.00 ERTSPORTS, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς)

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Υποστήριξη: SilkTech