«Δίψα» στον Προμηθέα για το 1o Super Cup - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2020 - 7:02μμ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου η συνέντευξη Τύπου για το πρώτο ελληνικό Super Cup, με την παρουσία των αρχηγών και των προπονητών του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα. Τον Προμηθέα εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς και ο αρχηγός, Δημήτρης Αγραβάνης.

H ομάδα ταξίδεψε το πρωί προς την Αθήνα, με τον Μάκη Γιατρά να έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του, καθώς τ’ αποτελέσματα, μετά την πραγματοποίηση των προχθεσινών τεστ ανίχνευσης COVID-19 για όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας (αθλητές, προπονητές και το υπόλοιπο staff) ήταν αρνητικά.

O Προμηθέας έχει προγραμματίσει να προπονηθεί στο κλειστό του Περιστερίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, την Πέμπτη του απόγευμα.

Θυμίζουμε, πως ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup (Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, 16:30, ERT Sports HD).

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά και του Δημήτρη Αγραβάνη στη συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, πήρε πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη τύπου των προπονητών του Super Cup, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νέο θεσμό, μίλησε για την μη παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Προμηθέας διατηρεί την ίδια φιλοσοφία.

Για το πόσο έλειψε το μπάσκετ: «Να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουμε μπάσκετ. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές. Ευχόμαστε σύντομα να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Χωρίς κόσμο χάνει πολύ από τη σημασία του. Μας έλειψε το μπάσκετ. Υπάρχει μια νέα διοργάνωση και ο ΕΣΑΚΕ δείχνει το δρόμο μέσα από το Super Cup και γιατί να μην υπάρχει και ένα Final-4 Κυπέλλου».

Για την ετοιμότητα του ρόστερ: «Ο Προμηθέας σαν οργανισμός έχει μείνει ίδιος. Αλλάξαμε πρόσωπα παικτών. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία την ίδια δύναμη. Το θέμα ετοιμότητας, επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όπως σε όλες τις ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά θα σεβαστούμε τις ομάδες, υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες και προπονητές. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δείξουμε καλό πρόσωπο και ο κόσμος να το χαρεί».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Προμηθέα, Δημήτρης Αγραβάνης, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον θεσμό του Super Cup. Δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έναν τίτλο οι 4 καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα κατά την προετοιμασία λόγω κορωνοϊού. Παίξαμε 4 φιλικά, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι δείξαμε καλύτερη εικόνα. Έχουμε τελικό μπροστά μας απέναντι στην ΑΕΚ, με πολύ καλό ρόστερ φέτος. θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Επιπλέον, είπε σχετικά με την παραμονή του στην Πάτρα και τον Προμηθέα: «Ήταν εύκολη απόφαση να μείνω στον Προμηθέα. Με προσέγγισαν με τον τρόπο που μου αρέσει. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είναι οικογένεια ο Προμηθέας και έχω τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους. Ήταν μονόδρομος η επιλογή να παραμείνω στην ομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech