Διπλή εκπροσώπηση της Αστραπής στην ΕΤΑΝΕ

Σάββατο, Μάιος 14, 2022 - 8:00πμ
Ο προπονητής Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος και ο αθλητής Αποστόλης Παναγόπουλος

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο Α.Σ. Αστραπή η επιλογή 2 μελών του συλλόγου του από την ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο) για την εκπροσώπιση της ΕΤΑΝΕ (Ένωση Τάεκβοντο Νοτίου Ελλάδος) αλλά και της χώρας μας σε ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του οποίου οι συμμετοχές ξεπερνούν τους 2000 αθλητές.
Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο-Βασίλη Αντωνακόπουλο ο οποίος επιλέχθηκε ως προπονητής της Ελληνικής αποστολής. Ο προπονητής της ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να αναδείξει πολλούς Πανελλήνιους πρωταθλητές καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας κατατάσσοντας τον σύλλογο της Αστραπής αρκετές φορές στην 5αδα των καλύτερων συλλόγων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Το επόμενο μέλος που επιλέχθηκε για την ομάδα είναι ο αθλητής  Αποστόλης Παναγόπουλος στην κατηγορία των -49 kg cadets ο οποίος θα αγωνιστεί το Σάββατο 14/05. Μετά την επιτυχία του στο G2 της Σουηδίας κατατάσσεται 1ος στην Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας του.
Το πρωτάθλημα για το οποίο γίνεται λόγος είναι το 6th Asteriks Cup ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου με συμμετοχές πολλών αξιόλογων αθλητών που θα διεξαχθεί στην Νις της Σερβίας στις 14/05.
"Είναι τεράστια η τιμή για τον σύλλογό μας και την πόλη μας αυτή η επιλογή καθώς δίχνει για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στον σύλλογό μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 2 και ελπίζουμε σε μια πολύ μεγάλη διάκριση" αναφέρει η Αστραπή.

Υποστήριξη: SilkTech