Διπλασίασε τις νίκες της με εξαιρετικό Κολόμβο η Εθνική

Τρίτη, Ιούλιος 2, 2019 - 7:50πμ

Την δεύτερη της νίκη στο μεγάλο τουρνουά BENU CUP που διεξάγεται στο Άλφρεντ Χάγιος της Βουδαπέστης πέτυχε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών καθώς επικράτησε με 15-6 της Γαλλίας στη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου που σημείωσε έξι τέρματα σε ισάριθμες προσπάθειες κι έχασε μόλις ένα πέναλτι!

Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ουγγαρία (2/7, 20:30 ώρα Ελλάδας).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση αντέδρασε και πήρε άμεσα τα ηνία του παιχνιδιού. Η Γαλλία προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να ισοφαρίζει προσωρινά.

Εν συνεχεία στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφεραν στα ίσα την αναμέτρηση χάρη σε τέρματα των Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Χριστόδουλου Κολόμβου.

Μάλιστα ο διεθνής άσος της Γιουγκ πέτυχε και το τρίτο του προσωπικό τέρμα δίνοντας το πρώτο προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα (4-3) αλλά η Γαλλία ισοφάρισε σε 4-4.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε και πάλι το προβάδισμα (5-4) στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά οι Τρικολόρ ισοφάρισαν σε 5-5 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα με εκφραστή τον Άγγελο Βλαχόπουλο που σημείωσε δύο τέρματα ανέκτησε το προβάδισμα (7-6). Εν συνεχεία οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη χάρη σε τέρματα των Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Γιώργου Δερβίση που έκαναν το 9-6. Στις αρχές της τελευταίας περιόδου ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (10-6) και εν συνεχεία και πάλι ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πέτυχε το πέμπτο του τέρμα. Ο νεαρός άσσος δεν σταμάτησε εκεί καθώς ανέβασε τη διαφορά σε επίπεδα double score (12-6).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι εκτοξεύοντας τη διαφορά (15-6) με τους Χριστόδουλο Κολόμβο, Άγγελο Βλαχόπουλο και Κωνσταντίνο Γενηδουνιά.

Η Εθνική μας ομάδα είχε 8/8 στον παραπάνω και 1/2 πέναλτι. Οι Γάλλοι είχαν 2/7 στον παραπάνω και 0/1 πέναλτι.

Ελλάδα – Γαλλία 15-6 (1-3, 4-2, 4-1, 6-0)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου 6, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης

Υποστήριξη: SilkTech