Δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να περιμένει παιδί με τη νέα του αγαπημένη

Παρασκευή, Αύγουστος 26, 2022 - 12:14μμ
Το ζευγάρι

Ο Ζεράρ Πικέ δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες έχει φωτογραφηθεί με τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Τσια Μαρτί. Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά μπαμπάς, καθώς η κοπέλα του είναι έγκυος.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Κλάρα Τσιά Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες. Οι δυο εμφανίστηκαν δημόσια πριν από μερικές εβδομάδες.

Μετά τον χωρισμό του από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, ο Πικέ δεν κρύβει πλέον την Κλάρα. Έχουν βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και σε μια συναυλία όπου ήταν παρούσα και η οικογένεια του παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο φακός τους έπιασε να φιλιούνται δημόσια.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Πικέ, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Κλάρα και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό Hola, ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

Υποστήριξη: SilkTech