Δημήτρης Μπιτσάκος στο sportin.gr: "Η διάρκεια είναι αυτή που μας καταξιώνει"

Δευτέρα, Μάρτιος 5, 2018 - 10:34μμ

Η παρουσία του Δημήτρη Μπιτσάκου στον πάγκο της ΝΕΠ έχει φέρει την αναγέννηση των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου, όπου σε επίπεδο ηλικιακών ομάδων έχουν κερδίσει έξι μετάλλια τα τελευταία τρία χρόνια.

Το πρόσφατο χάλκινο μετάλλιο των Νέων Γυναικών ήταν το μόνο που έλειπε από τη συλλογή των "δελφινιών", που έχουν κάνει την αρχή για ακόμη καλύτερη συνέχεια στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Ο Δημήτρης Mπιτσάκος, μίλησε για την τελευταία επιτυχία της ομάδας του, στο sportin.gr: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τρίτη θέση.Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πήραμε το έκτο συνεχόμενο μετάλλιο τα τελευταία χρόνια και το πρώτο στην κατηγορία των Νέων Γυναικών" και πρόσθεσε: "Η διάρκεια είναι αυτή που μας καταξιώνει στο χώρο και δίνει ώθηση σε όλους για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια"”.

Στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς τόνισε:"Παλεύουμε για το καλύτερο και ο πήχης πάντα είναι ψηλά σε όλα τα πρωταθλήματα, όπου θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Επίσης μελλοντικός στόχος είναι ένα μετάλλιο στις γυναίκες και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε".

Τέλος μας εξήγησε και την νοοτροπία πλέον των κοριτσιών της ΝΕΠ: "Εμείς μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να διεκδικούμε τη νίκη, το πρώτο που αλλάξαμε ήταν η φιλοσοφία μας, τα παιδιά έχουν νοοτροπία νικητή και αυτό κάνει τη διαφορά".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech