Δημήτρης Γκαβέρας: «Μαραθώνιος με στόχο τη Super League»

Δευτέρα, Ιανουάριος 11, 2021 - 9:32μμ

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Γκαβέρας  αναφέρεται στην συμφωνία του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή για να αναλάβει την θέση του διευθυντή επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης μου με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αποδέχθηκα με πολύ χαρά, αλλά και συναίσθηση της αντίστοιχης ευθύνης, την τιμητική πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας (Director of Communication) και την εκπροσώπησή της στον τύπο και στα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Τη φετινή χρονιά η ιστορική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ συμπληρώνοντας 130 χρόνια από την ίδρυσή της, βρίσκεται στην αφετηρία ενός αθλητικού μαραθωνίου πολλών συνεχόμενων αγώνων με κύριο στόχο την επάνοδό της στην super league και έχοντας όμως αυτή τη φορά ως εφόδια: Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα. Τους ισχυρούς δεσμούς εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον αμοιβαίο σεβασμό. Την αλληλεγγύη. Την οικονομική ασφάλεια και ανεξαρτησία. Την εργατικότητα. Την βαθιά πίστη. Το πάθος. Το κοινό όραμα της ανόδου.

Αυτό είναι και το όραμα του κ. Γιώργου Μπάρλου που μας εμπνέει όλους και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχο

Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στους φιλάθλους ένα μέλλον με προοπτική, ανοιχτούς ορίζοντες και πολλές επιτυχίες, ευελπιστούμε σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό. Δεν θα ακολουθήσουμε ποτέ τους παραληρηματικούς διαλόγους και δεν θα συμμετάσχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που υποθάλπουν τον διχασμό, τον αποπροσανατολισμό και τελικώς την απόλυτη απαξίωση. Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».

Υποστήριξη: SilkTech