Δικηγόρος 11χρονης: Εξωφρενικές χυδαιότητες τα όσα υποστηρίζει ο προπονητής ιστιοπλοΐας

Παρασκευή, Ιανουάριος 29, 2021 - 7:59μμ

H δικηγόρος της 21 ετών (σήμερα) αθλήτριας ιστιοπλοΐας, Κλειώ Παπαπαντολέων, με αφορμή τους ισχυρισμούς του 38χρόνου προπονητή στην απολογία του, κάνει λόγο για “εξωφρενικές” και “αντιφατικές” χυδαιότητες του κατηγορουμένου.

Η κυρία Παπαπαντολέων επισημαίνει, επίσης, ότι απόφαση για τη προφυλάκιση του αποτελεί “τη συντεταγμένη απάντηση των δικαστικών αρχών”.

Την ίδια στιγμή, η δικηγόρος της αθλήτριας στέλνει μήνυμα σε “όποιον θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων” να το σκεφτεί ξανά και να αναλογιστεί τις ευθύνες του.

Θυμίζουμε ότι παρά τις καταγγελίες της κοπέλας για βιασμό όταν ήταν μόλις 11 ετών, ο προπονητής επιμένει ότι δεν την βίασε και ότι το κορίτσι επεδίωκε σχέσεις μαζί του, κάτι που γνώριζε και η μητέρα του παιδιού.

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου της αθλήτριας

“H προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου αποτελεί τη συντεταγμένη απάντηση των δικαστικών αρχών, οι οποίες αξιολόγησαν και έκριναν, μεταξύ άλλων, και τις εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες που ο ίδιος υποστηρίζει.

Η εμμονή δημοσιοποίησης από την πλευρά του, ακόμα και με διαρροή εγγράφων της ανάκρισης, των ισχυρισμών του, εκτός από προκλητική, είναι και μια νέα προσβολή και κακοποίηση του θύματος. Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του» .

Υποστήριξη: SilkTech