Διήμερη κατασκήνωση στο πάρκο από Λυκόπουλα του Πύργου και της Πάτρας

Τρίτη, Μάιος 15, 2018 - 9:33μμ

Ένα αξέχαστο διήμερο πέρασαν τα Λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις θερινές κατασκηνώσεις υποδέχθηκαν τα Λυκόπουλα του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας και κατασκήνωσαν όλα μαζί στο Πάρκο ΣΠΚ.

Έστησαν τις σκηνές τους, έφτιαξαν τις απαραίτητες κατασκευές για την άνετη διαβίωσή τους και έζησαν μοναδικές στιγμές με παιχνίδι, φαντασία, δημιουργικές κατασκευές και ομαδικότητα.

Το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε κλίμα συγκίνησης άκουσαν τον Γραμματέα του Σωματείου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Γιώργο Παπανικολόπουλο να τους απευθύνει το ευχαριστώ, για τη συμβολή των Προσκόπων στην απόκτηση του Αμαξιδίου  που παρουσιάστηκε, το οποίο «δίνει πόδια σε έναν συνάνθρωπό μας για να βγει από το σπίτι του και να κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσά μας στην κοινωνία».

Για να συμπληρώσει με αφορμή και το υπέροχο ψηφιδωτό από πλαστικά καπάκια που έφτιαξαν τα παιδιά «Θέλω να πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ! Με έχετε συγκινήσει! Είναι φανταστικό!».

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική