Διευκρινίσεις της Παναχαϊκής για το επεισόδιο στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα 2014

Τρίτη, Φεβρουάριος 12, 2019 - 11:21μμ

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ένταση στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα στον Προμηθέα 2014 και την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, εξέδωσε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή η οποία έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον Προμηθέα.

Το επεισόδιο συνέβη στις τάξεις των φίλων της Παναχαϊκής, με τον παίχτη της ομάδας, Μάκη Χατζή, που ήταν εκτός αποστολής, μετά από μία παρεξήγηση. 

Σε προσπάθεια επικοινωνίας του sportin.gr με τις δύο πλευρές, η μεν Παναχαϊκή επιφυλάχθηκε να απαντήσει με την κάτωθι ανακοίνωση, ενώ ο Προμηθέας δεν ήθελε να σχολιάσει οτιδήποτε.

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ:

«Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσής μας για τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Προμηθέα και ΠΓΕ, διευκρινίζουμε ότι τα διαδραματισθέντα συνέβησαν αποκλειστικά και μόνον μεταξύ μιας μερίδας οπαδών μας και ενός αθλητή μας, που ήταν στην κερκίδα, ουδεμία συμμετοχή είχε και ο Προμηθέας.

Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Προμηθέα και τους φιλάθλους που ευρίσκονταν εκεί για ελάχιστους που έχουν άσχημη συμπεριφορά και προσβάλλουν την ιστορία του σωματείου μας.

Θα ερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες που αναλογούν σε καθένα».

Υποστήριξη: SilkTech