Διευκρινίσεις της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών για το ρόλο της

Κυριακή, Μάρτιος 31, 2019 - 2:41μμ

 Σε διευκρινήσεις αναφορικά με τον ρόλο και την αποστολή της προχώρησε η Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019. 

Διαβάστε αναλυτικά:

- Η Ο.Ε. δεν είναι πολιτικό σώμα ή θεσμός αλλά μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Ομάδας Έργου ο φορέας, που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την προετοιμασία και την διοργάνωση των Αγώνων.

- Βασική παράμετρος σε όλη αυτή την πορεία έως και την επιτυχή έκβαση του όλου εγχειρήματος, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της ΔΕΜΑ αλλά και την εμπειρία από άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, είναι η πρόβλεψη για οποιοδήποτε ζήτημα που προκύπτει, εναλλακτικών λύσεων ( plan a, plan b, plan c κλπ ).

- Οι πάγιες διεκδικήσεις της πόλης μας, όπως επί παραδείγματι το αθλητικό κέντρο στο παλιό κολυμβητήριο της Αγυιάς, μας βρίσκουν σύμφωνους ως πολίτες της Πάτρας, δεν είναι όμως αντικείμενο μας.

- Η παγκόσμια εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις ανάληψης τέτοιων διοργανώσεων, δείχνει ότι βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι η ένωση όλων των δυνάμεων της κάθε πόλης.

- Με χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για το ενδιαφέρον πολιτικών προσώπων και δημοτικών παρατάξεων για να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στους Αγώνες. Ο εθελοντισμός είναι κομβικό θέμα και οι εθελοντές η ψυχή της διοργάνωσης. Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να είναι εθελοντές, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα μας https://www.mbgpatras2019.gr/?section=2072&language=el_GR .

- Καθημερινά στην επίσημη ιστοσελίδα μας https://www.mbgpatras2019.gr/ και ειδικότερα στις ενότητες « εργασιακές ευκαιρίες» και «προκηρύξεις», υπάρχουν δημοσιεύσεις για πρόσληψη προσωπικού και προμήθεια υπηρεσιών. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας, με δεδομένο πως υπάρχουν χρονικά όρια και περιορισμοί στην υποβολή αίτησης και βιογραφικού.

- Ο Πρόεδρος, η Ο.Ε. και η Ομάδα Έργου εργάζονται χωρίς ωράρια και αργίες, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχουν αναλάβει, απέναντι στην πόλη και γενικότερα την πατρίδα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό που αποτελεί βασικό σύνθημα της προβολής μας, δηλαδή: « Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ », « Η ΠΑΤΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ »  .

 

Υποστήριξη: SilkTech