Διαμαρτυρία των ΕΠΣ Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου και Μεσσηνίας για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ'΄Εθνικής

Παρασκευή, Αύγουστος 24, 2018 - 3:26πμ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον καταρτισμό των νέων ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη χρονιά 2018-2019 εξέδωσαν η τοπικές ΕΠΣ Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου και Μεσσηνίας. Οι Ενώσεις διαμαρτύρονται για τα γεωγραφικά κριτήρια που φαίνεται να καταρτίζονται οι όμιλοι της κορυφαίας ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή της και φέρεται να έχει αναμείξει μέχρι και ομάδες του Αιγαίου με αυτές του Ιονίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ενώσεων:

«Ενόψει της αυριανής κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, που καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως και η Εκτελεστική Επιτροπή, σάς κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί Όμιλος ο οποίος θα ενώνει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. 

Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μαάς ανακοίνωσαν δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφόσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα! Επίσης, τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες αλλά να φθάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μάς ανήκει.  

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει τέσσερις διαφορετικές περιφέρειες της χώρας μας σε μία!!!

AΞIOTIME ΚΥΡΙΕ ΠPOEΔPE THΣ EΠO - EKTEΛEΣTIKH EΠITPOΠH KAI EΠITPOΠH THΣ Γ’ EΘNIKHΣ ΠAPAKAΛOYME NA MAΣ AΦOYΓKPAΣTEITE. EINAI ΓIA TO KAΛO OΛΩN MAΣ!!!!!

ΥΓ. ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Υποστήριξη: SilkTech