Διακρίθηκαν οι Πατρινοί αθλητές σε διεθνές τουρνουά Badminton στη Βουλγαρία

Κυριακή, Αύγουστος 26, 2018 - 11:19μμ

Οι πατρινοί αθλητές με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις  στο διεθνές τουρνουά Badminton στο Χάσκοβο στην Βουλγαρία. Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 24/8 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/8. Οι αθλητές μας Σωτηρόπουλος Άκης Βαγενά Κωνσταντίνα και Αθανασόπουλος Νίκος πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίθηκαν περνώντας όλοι στην τετράδα της διοργάνωσης.

Ο Άκης Σωτηρόπουλος αγωνίστηκε στο απλό απέναντι από τον Άγγλο Charlie Castle με σκοπό την πρόκριση του στον τελικό έχοντας εξασφαλίσει ήδη το χάλκινο μετάλλιο. Εκεί δυστυχώς έχασε με 2-0 σετ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην οχτάδα η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους τους δυο πατρινούς αθλητές και συμπαίχτες στο διπλό Σωτηρόπουλο Άκη και Αθανασόπουλο Νίκο όπου νίκησε ο πρώτος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στο Διπλό οι αθλητές μας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο νικώντας το ζευγάρι από την Βουλγαρία με 21-12, 21-18. Στον ημιτελικό έχασαν δύσκολα από τους Charlie Castle και Teodor Cioroboiu με 24-22 και 21-18. Τέλος και η Βαγενά Κωνσταντίνα στο μεικτό μαζί με τον Σωτηρόπουλο Άκη πέρασαν στα μετάλλια και αγωνίστηκαν την Κυριακή στο ημιτελικό εναντίον Pchelintsev Anton και της Nikitina Anastasiia απο την Ρωσία οπού έχασαν με 2-0 σετ.

Οι αθλητές μας προπονήθηκαν την τελευταία βδομάδα στο Σιδηρόκαστρο μαζί με τον προπονητή του Ρούπελ Βασίλη Κιομουρτζίδη όπου τους συνόδευσε και στο τουρνουά, στενό συνεργάτη και φίλο του προπονητή τους Μπονέλη Γιώργου ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπορούσε να τους συνοδεύσει.

Υποστήριξη: SilkTech