Διακρίσεις και πανελλήνιο ρεκόρ ξανά για τον Α.Ο.Π. Ερμή - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Ιούνιος 23, 2021 - 2:02μμ

Το Σάββατο 18/6 πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Αχαΐας αγώνας τοξοβολίας όλων των ηλικιών με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ο Α.Ο.Π. Ερμής συμμετείχε με 13 αθλητές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες δίνοντας για άλλη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό και επιστρέφοντας με πολλές διακρίσεις στην φαρέτρα του, με τα χρυσά μετάλλια των Στρεμμένου Ελένη και Σπανοσωτηροπούλου Τέτη στο Ολυμπιακό τόξο κορασίδων και πανκορασίδων αντίστοιχα.

Στο σύνθετο τόξο  παίδων. Ο Α.Ο.Π. Ερμής κέρδισε την δεύτερη και Τρίτη θέση με τους Στολάκη Άγγελο και Παπακωνσταντόπουλο Γιώργο. Ενώ στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο  ο Στρεμμένος Γιώργος στο Ολυμπιακό τόξο παμπαίδων. Ειδική βράβευση απέσπασαν και οι Στολάκης Ανδρέας και Λυγιδάκης Νίκος που συμμετείχαν στις κατηγορίες του Ολυμπιακού τόξου αλλά χωρίς άλλες συμμετοχές αθλητών .

Εντυπωσιακή ήταν η επίδοση της αθλήτριας Αναστασία Αλεξόπουλου που αγωνίστηκε στην κατηγορία σύνθετου τόξου κορασίδων σπάζοντας το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ με 699/720 από  690/720 από το 2017 ανεβάζοντας πλέον τον πήχη πολύ ψηλά για τις συναθλήτριες της. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ που καταρρίπτει ο Α.Ο.Π. Ερμής στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες μετα  τον Παπακωνσταντόπουλο στο σύνθετο τόξο παμπαίδων και την Σπανοσωτηροπούλου στο Ολυμπιακό τόξο πανκορασίδων.

 Στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών ο Α.Ο.Π. Ερμής συμμετείχε με 6 αθλητές  κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο  με την Μαρούσα Τσαβαχίδου στο σύνθετο τόξο γυναικών και τον Ανδρέα Ζαχαράκη ξανά στην  πρώτη θέση σκοράροντας για άλλη μια φορά 700 βαθμούς, ο Ζαχαράκης επιβεβαίωσε την υψηλή του κλάση με έναν ανεπανάληπτο και καθηλωτικό 1ο γύρο με σκορ 357/360 . Σημαντική άνοδο στις ατομικές επιδόσεις τους είχαν και οι Μούκας Σπύρος 5η θέση Θεοδωρακόπουλος Βασίλης 8 θέση και Καρβούνης Κώστας 9η.

Απόλυτα ευχαριστημένος Ο προπονητής της ομάδας Μάνθος Στρεμμένος συνεχίζει την εντατική προετοιμασία των αθλητών  του για τα  εθνικά πρωταθλήματα εφήβων νεανίδων και ανδρών γυναικών.

Υποστήριξη: SilkTech